Държи потенциалните заплахи от рансъмуер извън компютъра  ZoneAlarm Anti-Ransomware осигурява

...
Държи потенциалните заплахи от рансъмуер извън компютъра  ZoneAlarm Anti-Ransomware осигурява
Коментари Харесай

ZoneAlarm Anti-Ransomware – спира криптовирусите

Държи евентуалните закани от рансъмуер отвън компютъра  

ZoneAlarm Anti-Ransomware обезпечава самодейно блокиране на заканите от криптовируси, без да пречи на работата на инсталирания местен антивирус

Софтуерът ZoneAlarm Anti-Ransomware се явява профилиран инструмент за отбрана от така наречен рансъмуер закани, или криптовируси, които криптират информацията в компютъра и по-късно желаят откуп от потребителите.

Рансъмуер офанзивите стават все по-разпространени в последно време, като поразяват компютри по целия свят, до момента в който фирмите за сигурност се пробват да предложат по-ефективни решения за битка с сходен малуер.

Борбата против рансъмуер включва както осведомителни акции, които ограмотяват интернет потребителите, по този начин и профилиран програмен продукт, който открива и блокира опитите за криптиране на информацията на диска.

ZoneAlarm Anti-Ransomware е точно подобен инструмент за непрекъсната отбрана против рансъмуер, който проучва интензивността на компютъра и засича съставените елементи с подозрителни дейности. Неговата цел е да предложи самодейно блокиране на заканите от криптовируси, без да пречи на работата на инсталирания местен антивирус.

Програмата прибавя спомагателен пласт сигурност в компютъра. След като бъде конфигурирана, ZoneAlarm Anti-Ransomware построява предпазен щит, който не позволява рансъмуер заканите в компютъра. Приложението блокира всеки злоумишлен опит за криптиране на файлове или на целия районен съд, трансформирайки се в надеждно оръжие против сходни закани.

ZoneAlarm Anti-Ransomware има банален и подсъзнателен интерфейс, може да се нарежда в систематичната лента със задания и в менюто, да се включва и изключва. Програмата възвръща всеки файл, предстоящ на криптиране при евентуална рансъмуер офанзива. Тъй като държанието на рансъмуер троянците е елементарно разпознаваемо, ZoneAlarm Anti-Ransomware дава обещание ефикасна отбрана и против така наречен „ zero-day ” офанзиви.

Въпреки това, целесъобразно е да си създавате от време на време аварийни копия на данните, да употребявате непрекъснати решения за сигурност и да отделяте нараснало внимание на рисковите уеб уеб сайтове и пакети, които сваляте от интернет.

Даунлоуд: ZoneAlarm Anti-Ransomware (30-дневна пробна версия)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР